25 Janar 2022, 13:51

Asked to leave BB, Donald worried: I'm losing myself in here

Kërkoi të dalë nga BB, Donaldi i shqetësuar: Po humbas veten time këtu brenda

XING

Kërkoi të dalë nga BB, Donaldi i shqetësuar: Po humbas veten

Këto ditë Donaldi ka qenë shumë i ngarkuar emocionalisht. Madje dy ditë më parë ai i tha Monikës se do që të ndërpresë lojën dhe të dalë nga shtëpia e “Big Brother VIP”.

Kërkoi të dalë nga BB, Donaldi i shqetësuar: Po humbas veten

Mbrëmjen e djeshme Donaldi ka biseduar me Egzonën duke u shprehur se ka qenë tepër i shqetësuar edhe se i është dukur sikur po e humbet veten e tij me gjithë këto situata që kanë ndodhur.

Kërkoi të dalë nga BB, Donaldi i shqetësuar: Po humbas veten

“Më duket sikur po e humbas veten time këtu brenda”, u shpreh ai.

“Mos e harro arsyen për çfarë je futur”, i tha Egzona.

“Ajo arsye po më mban mua këtu”, u përgjigj Donaldi.

Kërkoi të dalë nga BB, Donaldi i shqetësuar: Po humbas veten

Kërkoi të dalë nga BB, Donaldi i shqetësuar: Po humbas veten

Kërkoi të dalë nga BB, Donaldi i shqetësuar: Po humbas veten

Kërkoi të dalë nga BB, Donaldi i shqetësuar: Po humbas veten

Kërkoi të dalë nga BB, Donaldi i shqetësuar: Po humbas veten