20 Gusht 2019, 13:33

Astonishingly priced, Ledina Cello shows off the super luxury car

Çmim marramendës, Ledina Çelo tregon makinën super luksoze

XING

Çmim marramendës, Ledina Çelo tregon makinën super

Këngëtarja shqiptare, Ledina Çelo, është mjaft e komentuar në media dhe jeta e saj luksoze gjithmonë merr vëmendjen e të gjithëve. Siç dihet ajo prej vitesh jeton në Gjermani së bashku me bashkëshortin dhe dy fëmijët me të cilët vazhdimisht publikon foto.

Çmim marramendës, Ledina Çelo tregon makinën super

Ledina nuk ngurron që gjithashtu të ndajë me ndjekësit momente nga jeta e saj e përditshme, udhëtimet e shumta dhe blerjet e saj. Së fundmi, ajo ka publikuar një video ku shihet duke i dhënë një makine të markës luksoze Maserati.

Çmim marramendës, Ledina Çelo tregon makinën super

Siç dihet kjo markë është një ndër markat italiane më të njohura dhe çmimet e saj variojnë nga 50 mijë deri tek qindra mijëra euro. 

Çmim marramendës, Ledina Çelo tregon makinën super

Çmim marramendës, Ledina Çelo tregon makinën super

Çmim marramendës, Ledina Çelo tregon makinën super

Çmim marramendës, Ledina Çelo tregon makinën super

Çmim marramendës, Ledina Çelo tregon makinën super

Çmim marramendës, Ledina Çelo tregon makinën super

Çmim marramendës, Ledina Çelo tregon makinën super