2 Janar 2022, 16:58

Astrology reveals: According to the stars these are the 5 finalists of Big Brother

Astrologia zbulon: Sipas yjeve këta janë 5 finalistët e Big Brother

XING

Astrologia zbulon: Sipas yjeve këta janë 5 finalistët e Big

E ftuar sot në "Fan club" ishte Esmeralda Petrela, astrologia e cila zbuloi bazuar në shenjat e horoskopit, se cilët do jenë finalistët e "Big Brother".

Astrologia zbulon: Sipas yjeve këta janë 5 finalistët e Big

Emri i parë që përmendi është Beniada, e cila është Ujor dhe ky vit sipas Esmeraldës do të jetë shumë i mirë për Ujorët.

Astrologia zbulon: Sipas yjeve këta janë 5 finalistët e Big

Astrologia zbuloi se dy shenja të tjera me fat do jenë edhe Virgjëresha e Dashi dhe rrjedhimisht Donaldi (Virgjëreshë) dhe Arjola (Virgjëreshë), Monika (Dash) dhe Iliri (Dash) do të shkojnë në finale.

Astrologia zbulon: Sipas yjeve këta janë 5 finalistët e Big