22 Gusht 2019, 19:38

At the Strip, new footage from the movie 'I love Tropoja'

Në sheshxhirim, pamje të reja nga filmi 'I love Tropoja'

XING

Në sheshxhirim, pamje të reja nga filmi 'I love Tropoja'

Filmi i ri nga Ermal Mamaqi "I love Tropoja" pritet së shpejti të dalë në kinematë shqiptare. Publiku po tregohet i paduruar për përfundmin e xhirimeve dhe shfaqjen në ekran të filmit.

Në sheshxhirim, pamje të reja nga filmi 'I love Tropoja'

Kurioziteti për të zbuluar gjithçka rreth "I love Tropoja" rritet nga dita në ditë. Kjo pasi aktori dhe moderatori i njohur Ermal Mamaqi vazhdimisht po nxjerr në skenë një personazh të ri ose ndonjë detaj të ri nga filmi.

Në sheshxhirim, pamje të reja nga filmi 'I love Tropoja'

Fytyrat e artistëve që deri tani janë zbuluar të jenë pjesë e "I love Tropoja" janë Arjola Demiri, Enca Haxhia, Skerdi Faria, Uindi Haxhia, Irgen Çela, Bruno Shllaku dhe Marjana Kondi. Këto janë personazhet e përzgjedhur për t'i dhënë jetë filmit.

Në sheshxhirim, pamje të reja nga filmi 'I love Tropoja'

Sot Ermali ka ndarë foto dhe video nga dita e 8-të e xhirimeve. Ai shihet në shoqërinë e aktores së njohur Arjola Demori, e cila është dhe protagoniste në film. Videot janë filmuar gjatë rrugës për në Valbonë, ku është sheshxhirimi. Arjola shfaqet e lumtur dhe duke kërcyer.

Në sheshxhirim, pamje të reja nga filmi 'I love Tropoja'

Në sheshxhirim, pamje të reja nga filmi 'I love Tropoja'

Pasi kanë mbërritur në Valbonë, Ermali ka ndarë dhe foto nga vendi i xhirimeve, ku vihet re një pamje vërtetë e bukur.Në këto postime bien në sy komentet e tipit "Kur do të dalë filmi?", të cilat e reflektojnë më së miri emocionin dhe padurimin e publikut për shfaqjen e filmit në kinema.

Në sheshxhirim, pamje të reja nga filmi 'I love Tropoja'

Në sheshxhirim, pamje të reja nga filmi 'I love Tropoja'

Në sheshxhirim, pamje të reja nga filmi 'I love Tropoja'

Në sheshxhirim, pamje të reja nga filmi 'I love Tropoja'

Në sheshxhirim, pamje të reja nga filmi 'I love Tropoja'

Në sheshxhirim, pamje të reja nga filmi 'I love Tropoja'

Në sheshxhirim, pamje të reja nga filmi 'I love Tropoja'

Në sheshxhirim, pamje të reja nga filmi 'I love Tropoja'

Në sheshxhirim, pamje të reja nga filmi 'I love Tropoja'