7 Gusht 2018, 22:05

Awaiting Sweet: The actress who mad Albanians with beauty gives the good news

Në pritje të ëmbël: Aktorja që çmendi shqiptarët me bukurinë jep lajmin e bukur

XING

Në pritje të ëmbël: Aktorja që çmendi

Aktorja bukuroshe e telenovelës "Stuhia", Ximena Navarrete është në pritje të ëmbël. Lajmin, aktorja shumë e njohur për shqiptarët falë telenovelës së sipërpërmendur, e bëri të ditur për revistën "Hola Mexico" ku është shfaqur me bashkëshortin e saj në kopertinë.

Në pritje të ëmbël: Aktorja që çmendi

Aktorja e cila dikur ka qenë edhe "Miss Universe 2010" në prill të këtij viti u martua me Juan Carlos Valladares dhe dasma e tyre bëri shumë bujë dhe tërhoqi vëmendjen e të gjithë mediave.

Në pritje të ëmbël: Aktorja që çmendi

"Fëmija është dhurata më e bukur që mund të marrë një femër. Zoti të bekoftë çdo ditë të jetës, të duam", i ka shkruar mamaja Ximenës.

Në pritje të ëmbël: Aktorja që çmendi

Në pritje të ëmbël: Aktorja që çmendi

Në pritje të ëmbël: Aktorja që çmendi

Në pritje të ëmbël: Aktorja që çmendi