18 Gusht 2019, 20:32

Baby G mad at Lim Hotin, tells him what he's lost

Baby G çmend Lim Hotin, i tregon ç'ka humbur duke filmuar veten me rrobabanjo

XING

Baby G çmend Lim Hotin, i tregon ç'ka humbur duke filmuar

Këngëtarja Baby G është mjaft aktive në rrjetin social të instagramit dhe instastory i saj është i mbushur me foto dhe video nga më të ndryshmet.

Baby G çmend Lim Hotin, i tregon ç'ka humbur duke filmuar

Së fundmi Baby G i dha fund lidhjes me Lim Hotin, mikun e Stresit, por serish postimet vazhdojnë.

Baby G çmend Lim Hotin, i tregon ç'ka humbur duke filmuar

Para disa orësh Baby G ka postuar një video gjatë kohës së Spa-së, e cila të lë vërtetë pa fjalë. Ajo shfaqet e veshur me rrobabanje dhe dallojnë format e saj perfekte trupore. 

Baby G çmend Lim Hotin, i tregon ç'ka humbur duke filmuar

Jo vetëm që fansat janë çmendur por dhe ish i dashuri i saj, Lim Hoti, me gjasë duhet të jetë çmendur me këtë postim kaq tërheqëse nga ana e këngëtares.

Baby G çmend Lim Hotin, i tregon ç'ka humbur duke filmuar

Baby G çmend Lim Hotin, i tregon ç'ka humbur duke filmuar

Baby G çmend Lim Hotin, i tregon ç'ka humbur duke filmuar

Baby G çmend Lim Hotin, i tregon ç'ka humbur duke filmuar

Baby G çmend Lim Hotin, i tregon ç'ka humbur duke filmuar

Baby G çmend Lim Hotin, i tregon ç'ka humbur duke filmuar

Baby G çmend Lim Hotin, i tregon ç'ka humbur duke filmuar