10 Gusht 2019, 18:04

Baka star openly shows the amount paid at concerts

Ylli Baka tregon hapur shifrën sa paguhet në koncerte

XING

Ylli Baka tregon hapur shifrën sa paguhet në koncerte

Ylli Baka mbetet prej vitesh një nga këngëtarët më të dashur të muzikës popullore shqiptare dhe ndër më të kërkuarit për koncerte e mbrëmje muzikore.

Ylli Baka tregon hapur shifrën sa paguhet në koncerte

I ftuar në emisionin "Treshat", Ylli ka zbuluar për herë të parë shifrën sa paguhet në koncerte, ndryshe nga këngëtarët e tjerë të cilët nuk e bëjnë publike.

Ylli Baka tregon hapur shifrën sa paguhet në koncerte

"Nuk i kam shifrat e rënda. 1000 euro, 2000, i ndajmë me shokët, nuk janë shifra të mëdha", u shpreh Ylli.

Ylli Baka tregon hapur shifrën sa paguhet në koncerte

Ylli Baka tregon hapur shifrën sa paguhet në koncerte

Ylli Baka tregon hapur shifrën sa paguhet në koncerte

Ylli Baka tregon hapur shifrën sa paguhet në koncerte

Ylli Baka tregon hapur shifrën sa paguhet në koncerte

Ylli Baka tregon hapur shifrën sa paguhet në koncerte

Ylli Baka tregon hapur shifrën sa paguhet në koncerte