27 Janar 2022, 12:54

BBV has stuck in front of the screen, Romeo releases epic photo of parents in the late hours

BBV i ka mbërthyer para ekranit, Romeo nxjerr foton epike të prindërve në orët e vona

XING

BBV i ka mbërthyer para ekranit, Romeo nxjerr foton epike të

Na ndajnë dhe pak ditë nga finalja e “Big Brother VIP” dhe prindërit e Donaldit nuk i ndahen televizorit. Këtë e ka treguar Romeo, me anë të një postimi në rrjete sociale.

BBV i ka mbërthyer para ekranit, Romeo nxjerr foton epike të

Ai ka publikuar një foto të tyre para televizorit në orët e vona të natës. Njëri shihet me sy hapur, ndërsa tjetrit i janë mbyllur sytë.

BBV i ka mbërthyer para ekranit, Romeo nxjerr foton epike të

“Zgjohem të pi ujë gjatë natës dhe gjej këto rojet. Njëri sy hapur dhe tjetri sy mbyllur”, ka shkruar Romeo krahas fotos, duke etiketuar Donaldin.

BBV i ka mbërthyer para ekranit, Romeo nxjerr foton epike të

BBV i ka mbërthyer para ekranit, Romeo nxjerr foton epike të

BBV i ka mbërthyer para ekranit, Romeo nxjerr foton epike të

BBV i ka mbërthyer para ekranit, Romeo nxjerr foton epike të

BBV i ka mbërthyer para ekranit, Romeo nxjerr foton epike të