1 Prill 2022, 18:52

Beatrix bites Snow or did they do it in words?

Beatrix thumbon Borën apo e kanë bërë me fjalë?

XING

Beatrix thumbon Borën apo e kanë bërë me fjalë?

Bora dhe Beatrix i kanë habitur të gjithë sot me veprimet e fundit. Ishte Bora ajo e cila njoftoi se sot do publikojë këngë me titull "Nuk jam si ti", në orën 20:00 dhe të gjithë menduan se ky është rreng për 1 prillin.

Beatrix thumbon Borën apo e kanë bërë me fjalë?

Por prisni pak! Pak minuta pas Borës, edhe Beatrix njoftoi se do të publikojë këngë dhe titulli duket si thumb ndaj moderatores.

Beatrix thumbon Borën apo e kanë bërë me fjalë?

"As unë si ti", mban titullin kënga e Beatrixës. 

Beatrix thumbon Borën apo e kanë bërë me fjalë?

Të gjithë jemi kureshtarë të dimë nëse vajzat po thumbojnë njëra-tjetrën, apo e kanë bërë me fjalë.

Beatrix thumbon Borën apo e kanë bërë me fjalë?

Beatrix thumbon Borën apo e kanë bërë me fjalë?

Beatrix thumbon Borën apo e kanë bërë me fjalë?

Beatrix thumbon Borën apo e kanë bërë me fjalë?

Beatrix thumbon Borën apo e kanë bërë me fjalë?

Beatrix thumbon Borën apo e kanë bërë me fjalë?

Beatrix thumbon Borën apo e kanë bërë me fjalë?

Beatrix thumbon Borën apo e kanë bërë me fjalë?

Beatrix thumbon Borën apo e kanë bërë me fjalë?

Beatrix thumbon Borën apo e kanë bërë me fjalë?

Beatrix thumbon Borën apo e kanë bërë me fjalë?

Beatrix thumbon Borën apo e kanë bërë me fjalë?