31 Janar 2022, 23:22

Beatrix dedicated the song, Donald makes the strong statement

Beatrix i dedikoi këngë, Donaldi bën deklaratën e fortë

XING

Beatrix i dedikoi këngë, Donaldi bën deklaratën e fortë

Sot në shtëpinë e “Big Brother VIP” u dëgjua kënga më e re e Beatrix Ramosajt. Kënga titullohet “Faj” dhe i dedikohet Donaldit.

Beatrix i dedikoi këngë, Donaldi bën deklaratën e fortë

Fillimisht ai nuk e kuptoi se kënga ishte e partneres së tij, por më pas e dëgjoi me vëmendje. Donaldi u habit dhe njëkohësisht u emocionua tepër.

Beatrix i dedikoi këngë, Donaldi bën deklaratën e fortë

Së fundmi, gjatë një bisede me banorët, aktori ka bërë një deklaratë të fortë. Ai ka thënë se kënga është gjëja më e bukur që dikush ka bërë për të.

“Është gjëja më e bukur që dikush ka bërë për mua”, është shprehur ai.

Beatrix i dedikoi këngë, Donaldi bën deklaratën e fortë

Beatrix i dedikoi këngë, Donaldi bën deklaratën e fortë

Beatrix i dedikoi këngë, Donaldi bën deklaratën e fortë