21 Janar 2022, 23:08

Beatrix leaves Big Brother's house

Beatrix largohet nga shtëpia e Big Brother

XING

Beatrix largohet nga shtëpia e Big Brother

Beatrix është larguar mbrëmjen e sotme nga "Big Brother VIP", duke humbur mundësinë për të fituar çmimin e madh. Trixa ishte në nominim me Donaldin dhe Einxhelin. 

Beatrix largohet nga shtëpia e Big Brother

Publiku ka vendosur nëpërmjet votave që Trixa të lë shtëpinë.

Beatrix largohet nga shtëpia e Big Brother

Ajo u përcoll mes lotësh nga banorët dhe veçanërisht nga partneri i saj, Donaldi.

Beatrix largohet nga shtëpia e Big Brother

Beatrix largohet nga shtëpia e Big Brother

Beatrix largohet nga shtëpia e Big Brother

Beatrix largohet nga shtëpia e Big Brother

Beatrix largohet nga shtëpia e Big Brother

Beatrix largohet nga shtëpia e Big Brother