22 Maj 2019, 15:12

Began at an early age: Dojna Mema recounts the love affair

Nisi që në moshë të vogël: Dojna Mema rrëfen për lidhjen e dashurisë

XING

Nisi që në moshë të vogël: Dojna Mema rrëfen

Moderatorja e njohur Dojna Mema, e cila prezantoi këtë edicion "The Voice Kids", ka zhvilluar një mini-intervistë me ndjekësit e saj në Instagram.

Nisi që në moshë të vogël: Dojna Mema rrëfen

Ajo ka vendosur të flasë hapur për jetën e saj private dhe i është përgjigjur me sinqeritet pyetjeve të fansave.

Nisi që në moshë të vogël: Dojna Mema rrëfen

Njëri prej tyre e ka pyetur se në cilën moshë e ka pasur moderatorja lidhjen e parë, ndërsa Dojna ka rrëfyer se lidhja e saj e parë kishte nisur në moshë më të vogël.

Nisi që në moshë të vogël: Dojna Mema rrëfen

"17-vjeç", shkruan Dojna, duke i bashkëngjitur përgjigjies edhe një foto ku shfaqet në të njëjtën moshë.

Nisi që në moshë të vogël: Dojna Mema rrëfen

Nisi që në moshë të vogël: Dojna Mema rrëfen

Nisi që në moshë të vogël: Dojna Mema rrëfen

Nisi që në moshë të vogël: Dojna Mema rrëfen

Nisi që në moshë të vogël: Dojna Mema rrëfen

Nisi që në moshë të vogël: Dojna Mema rrëfen