15 Gusht 2019, 16:41

Beloved actress from the series 'Kuzey Guney' comes to our country

Aktorja turke nga seriali ‘Kuzey Guney’ vjen në vendin tonë

XING

Aktorja turke nga seriali ‘Kuzey Guney’ vjen në vendin

Aktorja  Semra Dinçer është shumë e njohur për pjesën e publikut shqiptar që është dashamirës e serialeve turke. Ajo ka luajtur në serialet e njohura si “Kuzey Guney” që për një periudhë e mbërtheu popullin pas televizorit, si nëna e dy vellëzërve protagonistë dhe në serialin “Nusja nga Stambolli” në rolin si nëna e Ademit.

Aktorja turke nga seriali ‘Kuzey Guney’ vjen në vendin

Ditën e sotme ajo është parë në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës dhe Prive.al ka arritur të sigurojë fotografi, ku shfaqet ajo së bashku me një mikun e saj.

Aktorja turke nga seriali ‘Kuzey Guney’ vjen në vendin

Arsyeja e kësaj vizite të aktores së njohur turke në vendin tonë, mbetet e pazbuluar por do të bëhet e ditur në ditët në vazhdim.

Aktorja turke nga seriali ‘Kuzey Guney’ vjen në vendin

Aktorja turke nga seriali ‘Kuzey Guney’ vjen në vendin

Aktorja turke nga seriali ‘Kuzey Guney’ vjen në vendin

Aktorja turke nga seriali ‘Kuzey Guney’ vjen në vendin