26 Janar 2022, 20:55

Beniada reveals her secret: I hid…

Beniada zbulon sekretin e saj: Kam fshehur…

XING

Beniada zbulon sekretin e saj: Kam fshehur…

Në spektaklin e mbrëmjes së kaluar, “Vëllai i Madh” vendosi ta dënojë Beniadën pasi prishi derën e dollapit dhe u përpoq të fshihte provat. Ajo u detyrua t’i dhurojë banorëve ëmbëlsira, pa mundur t’i konsumojë vetë ato.

Beniada zbulon sekretin e saj: Kam fshehur…

Mëngjesin e sotëm, ajo ka shkuar pranë krevatit të Arjolës duke zbuluar “sekretin”.

Beniada zbulon sekretin e saj: Kam fshehur…

“E kam fsheh një ëmbëlsirë për veten”, i tha Beniada.

Beniada zbulon sekretin e saj: Kam fshehur…

Ajo kishte nxjerrë dy copa ëmbëlsirë dhe i kishte vënë në pjesën e sipërme të dollapit në mënyrë që banorët e tjerë të mos e shohin.

Beniada zbulon sekretin e saj: Kam fshehur…

Beniada zbulon sekretin e saj: Kam fshehur…