15 Qershor 2023, 11:42

Berlusconi's funeral, Maria De Filippi goes dressed in white

Funerali i Berlusconit, Maria De Filippi shkon e veshur me të bardha

XING

Funerali i Berlusconit, Maria De Filippi shkon e veshur me të bardha

Ditën e djeshme u mbajt funerali për Silvio Berlusconin, pranë studiove të Mediaset. Në homazhet e kryera nuk munguan as figura të njohura të ekranit italian, mes të cilëve edhe ikona e prezantimit, Maria De Filippi.

Prezantuesja italiane tërhoqi vëmendjen e të gjithëve, për shkak të veshjes së saj, që dallonte nga të tjerët në atë ditë zie, pasi ajo u pa e veshur me të bardha.

Funerali i Berlusconit, Maria De Filippi shkon e veshur me të bardha

E bardha është një ndër ngjyrat e preferuara të Berlusconit, i cili thoshte: “Vishuni me të bardha, sepse e zeza nuk e lejon dritën të kalojë”. Maria, si një mike e vjetër e tij, e ka ditur mirë këtë dhe ka vendosur ta ndjekë këshillën dhe në ceremoni.

Funerali i Berlusconit, Maria De Filippi shkon e veshur me të bardha