29 Maj 2019, 23:39

Bes Kallaku makes Turkish dealers what no one has done (Video)

Bes Kallaku i bën shitësit turk atë që s'ja ka bërë askush (Video)

XING

Bes Kallaku i bën shitësit turk atë që s'ja ka

Bes Kallaku dhe Xhensila Myrtezaj kanë vendosur të marrin disa ditë pushime dhe aktualisht ndodhen në Turqi. Këtë e ka zbuluar Besi me postimin e fundit ku shfaqet duke blerë akullore.

Bes Kallaku i bën shitësit turk atë që s'ja ka

Shitësit turk të akulloreve e kanë traditë të luajnë me klientin para se t'i japin akulloren, por me Besin nuk i ka ecur.

Bes Kallaku i bën shitësit turk atë që s'ja ka

Shitësi ka nisur të luajë me Besin duke ja marrë akulloren nga dora, por aktori pasi nuk ka duruar më, ka arritur t'ja marrë sërish me shpejtësi. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bes kallaku (@bes_kallaku) on

"Ka mjeshtra por ka edhe skiftera er ej", shkruan Besi.

Kujtojmë që Besi aktualisht është i angazhuar me "BE Coffee", së bashku me Erionin dhe Olsin. Ndërsa Xhensila po përgatit një këngë që pritet të kthehet në hit vere.

Bes Kallaku i bën shitësit turk atë që s'ja ka

Bes Kallaku i bën shitësit turk atë që s'ja ka

Bes Kallaku i bën shitësit turk atë që s'ja ka

Bes Kallaku i bën shitësit turk atë që s'ja ka

Bes Kallaku i bën shitësit turk atë që s'ja ka

Bes Kallaku i bën shitësit turk atë që s'ja ka

Bes Kallaku i bën shitësit turk atë që s'ja ka

Bes Kallaku i bën shitësit turk atë që s'ja ka

Bes Kallaku i bën shitësit turk atë që s'ja ka