31 Tetor 2019, 21:27

Bieta and Rudina are masked in the most special way this Halloween

Voto: Kush u maskua më bukur këtë Halloween, Rudina apo Bieta?

XING

Voto: Kush u maskua më bukur këtë Halloween, Rudina apo Bieta?

Pothuajse të gjithë VIP-at shqiptarë janë përfshirë në frymën e festës së Halloweenit. Ndër to dhe moderatoret e njohura, Rudina Magjistari dhe Bieta Sulo. Gjatë emisioneve të tyre të pasdites, ato i kanë surprizuar të gjithë me maskimet e tyre të vecanta.

Voto: Kush u maskua më bukur këtë Halloween, Rudina apo Bieta?

Moderatorja e emisionit ‘Rudina’, Rudina Magjistari, ishte veshur e tëra në të zezë dhe në kokë kishte vendosur një kapele me dantellë.

Voto: Kush u maskua më bukur këtë Halloween, Rudina apo Bieta?

I gjithë emisioni sot i dedikohej festës së Halloween-it, në kuadër të së cilës ishte arreduar dhe studioja.

Voto: Kush u maskua më bukur këtë Halloween, Rudina apo Bieta?

Nga ana tjetër, moderatorja e emisionit ‘Ftesë në 5’, Bieta Sulo, në këtë Halloween, kishte veshur një fustan voluminoz dhe kishte vënë paruke bjonde.

Voto: Kush u maskua më bukur këtë Halloween, Rudina apo Bieta?

Në pjesën hyrëse të emisionit, ajo ka aktruar rolin e mbretëreshës së Francë, Maria Antonet, duke i habitur të gjithë. Edhe studioja e ‘Ftesë në 5’ ishte dekoruar për Halloween  dhe ishte krijuar tamam atmosfera e festës.

Voto: Kush u maskua më bukur këtë Halloween, Rudina apo Bieta?

Ju cila ju pëlqeu më shumë sot Rudina apo Bieta? Votoni në sondazhin e mëposhtëm.

 

Voto: Kush u maskua më bukur këtë Halloween, Rudina apo Bieta?

Voto: Kush u maskua më bukur këtë Halloween, Rudina apo Bieta?

Voto: Kush u maskua më bukur këtë Halloween, Rudina apo Bieta?

Voto: Kush u maskua më bukur këtë Halloween, Rudina apo Bieta?

Voto: Kush u maskua më bukur këtë Halloween, Rudina apo Bieta?

Voto: Kush u maskua më bukur këtë Halloween, Rudina apo Bieta?

Voto: Kush u maskua më bukur këtë Halloween, Rudina apo Bieta?

Voto: Kush u maskua më bukur këtë Halloween, Rudina apo Bieta?

Voto: Kush u maskua më bukur këtë Halloween, Rudina apo Bieta?