12 Qershor 2023, 20:04

Bieta talks about her childhood: 5 of us lived in one room and a kitchen

Bieta flet për fëmijërinë e saj: Kemi jetuar 5 vetë në një dhomë e kuzhinë

XING

Bieta flet për fëmijërinë e saj: Kemi jetuar 5 vetë

Ditën e sotme në Ftesë në 5 u trajtua tema se 70% e të rinjve shqiptarë nuk kanë një dhomë të tyren, por flenë në kuzhinën e shtëpisë së prindërve. Në debat u përfshi dhe moderatorja Bieta Sulo.

Ajo tregoi se kur ishte e vogël jetonte me në një shtëpi bashkë me gjyshen.

“Unë jam fëmijë i viteve 85 dhe në atë kohë kishim edhe gjyshen në shtëpi. Jetonim vetë i pestë në një shtëpi dhomë e kuzhinë. Tani kanë kaluar kaq shumë vjet dhe situate duket se s’ ka ndryshuar në Shqipëri", tregoi Bieta.