2 Prill 2022, 16:09

Big Brother's niece becomes a mother for the second time

Noçja e Big Brother bëhet nënë për herë të dytë

XING

Noçja e Big Brother bëhet nënë për herë të

Najada Konomi, e njohur si Noçja e "Big Brother" është bërë nënë për herë të dytë. Lajmin e bukur e ka dhënë vetë ajo përmes një postimi në rrjete sociale, ku ka zbuluar se është bërë me djalë.

Noçja e Big Brother bëhet nënë për herë të

Noçja ka postuar disa foto me bashkëshortin e vajzën dhe një foto ku shfaqet duke mbajtur dorën e vogëlushit të porsalindur.

Noçja e Big Brother bëhet nënë për herë të

“22.03.2022 Lindi Brendon Në fillim kishim njëri-tjetrin….Dhe tashmë ne kemi gjithçka….Kemi lumturinë, paqen, gëzimin e gjithë jetës. Kemi gjithçka që kishim kerkuar. Kemi ëndrrën e gjithë jetës mes duarve tona”, shkroi ajo duke zbuluar kështu dhe emrin e djalit.

Noçja e Big Brother bëhet nënë për herë të

Noçja e Big Brother bëhet nënë për herë të

Noçja e Big Brother bëhet nënë për herë të

Noçja e Big Brother bëhet nënë për herë të

Noçja e Big Brother bëhet nënë për herë të

Noçja e Big Brother bëhet nënë për herë të

Noçja e Big Brother bëhet nënë për herë të