1 Prill 2022, 16:02

Bleona holds big party for the dog's birthday

Bleona mban festë të madhe për ditëlindjen e qenit

XING

Bleona mban festë të madhe për ditëlindjen e qenit

Bleona e ka treguar gjithmonë dashurinë që ka për qenushin e saj Johnny dhe për ditëlindjen e tij nuk mund të mungonte një festë.

Bleona mban festë të madhe për ditëlindjen e qenit

Këngëtarja, që aktualisht e shohim opinioniste në "Love Story", ka mbajtur një festë të madhe ku ka mbledhur personat më të dashur.

Bleona mban festë të madhe për ditëlindjen e qenit

Për Johnnyn kishte dy torta dhe Bleona publikoi një video nga festa ku nuk munguan urimet nga personazhe publikë dhe fansa të saj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B L E O N A (@bleona)

Bleona mban festë të madhe për ditëlindjen e qenit

Bleona mban festë të madhe për ditëlindjen e qenit

Bleona mban festë të madhe për ditëlindjen e qenit

Bleona mban festë të madhe për ditëlindjen e qenit