16 Gusht 2019, 10:57

Bleros & Afronas Wedding: First VIP guest revealed

Dasma e Bleros dhe Afronës: Zbulohet e ftuara e parë VIP

XING

Dasma e Bleros dhe Afronës: Zbulohet e ftuara e parë VIP

Në 21 shtator, Blero dhe Afrona do i japin fund beqarisë me një dasmë që pritet të jetë madhështore, me 600 të ftuar e ku do të performojnë këngëtarë të njohur nga Kosova.

Dasma e Bleros dhe Afronës: Zbulohet e ftuara e parë VIP

Ditën e djeshme Blero zbuloi ftesat e veçanta të dasmës, të zbukuruara me dantellë dhe emrin e çiftit.

Dasma e Bleros dhe Afronës: Zbulohet e ftuara e parë VIP

Një nga personazhet e njohur që ka marrë ftesë është Afërdita Dreshaj e cila e ka falenderuar publikisht çiftin.

Dasma e Bleros dhe Afronës: Zbulohet e ftuara e parë VIP

"Vëllai im po martohet. Faleminderit", shkruan Afërdita.

Dasma e Bleros dhe Afronës: Zbulohet e ftuara e parë VIP

Dasma e Bleros dhe Afronës: Zbulohet e ftuara e parë VIP

Dasma e Bleros dhe Afronës: Zbulohet e ftuara e parë VIP

Dasma e Bleros dhe Afronës: Zbulohet e ftuara e parë VIP

Dasma e Bleros dhe Afronës: Zbulohet e ftuara e parë VIP

Dasma e Bleros dhe Afronës: Zbulohet e ftuara e parë VIP