15 Janar 2022, 14:36

Bora invites her ex-partner to a birthday party, as he responded to the invitation

Bora fton ish-partnerin në ditëlindje, si iu përgjigj ai ftesës

XING

Bora fton ish-partnerin në ditëlindje, si iu përgjigj ai

Bora Zemani mbushi 30 vjeç në datën 9 janar, por vendosi ta festojë mbrëmjen e të enjtes me miqtë e kolegët në një ambjent përrallor. 

Bora fton ish-partnerin në ditëlindje, si iu përgjigj ai

Një nga të ftuarit që mori vëmendje në ditëlindjen e Borës është edhe ish-partneri i saj, Vin Veli me të cilin ka edhe një djalë, Arborin.

Bora fton ish-partnerin në ditëlindje, si iu përgjigj ai

Ai duket se i është përgjigjur pozitivisht ftesës së Borës që të ishte pjesë e festës së ditëlindjes së saj, pavarësisht situatave që ata kanë kaluar me njëri tjetrin pas ndarjes.

Bora fton ish-partnerin në ditëlindje, si iu përgjigj ai

Bora dhe Vini duket të kenë mbetur miq të mirë dhe kjo ditëlindje e vërtetoi.

Bora fton ish-partnerin në ditëlindje, si iu përgjigj ai

Bora fton ish-partnerin në ditëlindje, si iu përgjigj ai