15 Janar 2022, 11:31

Bora Zemani says it is good without Donald: I am fulfilled in every aspect

Bora Zemani thotë se është mirë pa Donaldin: Jam e përmbushur në çdo aspekt

XING

Bora Zemani thotë se është mirë pa Donaldin: Jam e

Pak ditë më parë Bora Zemani mbushi 30 vjeç dhe së fundmi mbajti një festë madhështore mes miqsh dhe kolegësh. Duke folur për "Prive", moderatorja tha se ndihet shumë e lumtur që ka pranë njerëzit e saj të dashur ndërsa përcolli dhe një mesazh për gjithë situatën në të cilën është përfshirë kohët e fundit për shkak të Donaldit.

Bora Zemani thotë se është mirë pa Donaldin: Jam e

“Ishte dhe një nga arsyet pse doja ta organizoja në mënyrë të tillë. Në këtë 30 vjetor ndihem shumë e përmbushur. Kam afër vetes familjen, miqtë e mi të ngushtë, miq të tjerë që i kam njohur gjatë rrugës dhe ndihem shumë e lumtur që kanë ardhur të gjithë. Tregon një shenjë respekti për njëri-tjetrin. Jam shumë e lumtur, nga të gjitha anët ndihem e përmbushur plotësisht”, tha Bora.

Bora Zemani thotë se është mirë pa Donaldin: Jam e

Bora Zemani thotë se është mirë pa Donaldin: Jam e