8 Gusht 2019, 09:37

Brawl between Unikkatil and Duda before concert: Without my permission I don't violate that place

Plas sherri mes Unikkatilit dhe Dudës para koncertit: Pa lejen time nuk e shkel atë vend

XING

Plas sherri mes Unikkatilit dhe Dudës para koncertit: Pa lejen time nuk e

Rikthimi i Unikkatilit në skenë ka sjellë edhe sherret mes reperëve. Pas Feros, ka qenë Duda ai që nuk e ka pritur mirë koncertin e rradhës të Unikkatilit. Ky i fundit sot në 8 gusht do të mbajë koncert në një diskotekë të Gjilanit i cili është pikërisht vendlindja e Dudës.

Plas sherri mes Unikkatilit dhe Dudës para koncertit: Pa lejen time nuk e

"Pa lejen tem sun e shkel at ven", shkruan Duda duke iu drejtuar Unikkatilit. 

Plas sherri mes Unikkatilit dhe Dudës para koncertit: Pa lejen time nuk e

Pas këtij statusi, ka reaguar vëllai i Unikkatilit, Mentori i cili shkruan se nuk i intereson çfarë flasin.

Plas sherri mes Unikkatilit dhe Dudës para koncertit: Pa lejen time nuk e

"Tu u kthy prej Gilanit. Veq po du fansat me ditë që kërkujt prej neve nuk i han për skrraja t’hamamit që po folin", ka shkruar Mentori.

Plas sherri mes Unikkatilit dhe Dudës para koncertit: Pa lejen time nuk e

Plas sherri mes Unikkatilit dhe Dudës para koncertit: Pa lejen time nuk e

Plas sherri mes Unikkatilit dhe Dudës para koncertit: Pa lejen time nuk e

Plas sherri mes Unikkatilit dhe Dudës para koncertit: Pa lejen time nuk e

Plas sherri mes Unikkatilit dhe Dudës para koncertit: Pa lejen time nuk e

Plas sherri mes Unikkatilit dhe Dudës para koncertit: Pa lejen time nuk e

Plas sherri mes Unikkatilit dhe Dudës para koncertit: Pa lejen time nuk e