18 Korrik 2023, 15:11

Brenda shtëpisë së Rezartës dhe Ermalit, aty ku të gjithë do donin të jetonin tani

Brenda shtëpisë së Rezartës dhe Ermalit, aty ku të gjithë do donin të jetonin tani

XING

Brenda shtëpisë së Rezartës dhe Ermalit, aty ku të

Me vapën përvëluese që ka pushtuar vendin këto ditë, të gjithë do donin të kishin një shtëpi të freskët me pishinë dhe një të tillë e ka edhe Rezarta me Ermalin. Ka qenë Rezarta që ka publikuar disa pamje nga ambientet e shtëpisë, të dekoruar kaq bukur dhe moderne.

Brenda shtëpisë së Rezartës dhe Ermalit, aty ku të

Nga pamjet shihet se në këtë ambient të shtëpisë mbizotëron e bardha që nga muret, perdet deri tek shtrati dhe karriget. 

Brenda shtëpisë së Rezartës dhe Ermalit, aty ku të

Brenda shtëpisë së Rezartës dhe Ermalit, aty ku të

Brenda shtëpisë së Rezartës dhe Ermalit, aty ku të