25 Qershor 2023, 15:58

Bride and widower in just 10 minutes, groom dies after saying yes

Nuse dhe e ve në vetëm 10 minuta, dhëndri vdes pasi tha Po

XING

Nuse dhe e ve në vetëm 10 minuta, dhëndri vdes pasi tha Po

Një grua që u martua me dashurinë e jetës së saj ka përjetuar gëzimin e saj më të madh dhe pikëllimin më të madh brenda 10 minutave.

Johnnie Mae Dennis u martua me Toraze Dennis më qershor në një kishë të vogël në Omaha, Nebraska.

Nuse dhe e ve në vetëm 10 minuta, dhëndri vdes pasi tha Po

“Të dy Johnnie Mae dhe Toraze planifikuan të jetonin pjesën tjetër të jetës së tyre së bashku”, tha shoqja e Johnnie Mae, Monica Miller. “Fatkeqësisht, Toraze dha frymën e tij të fundit pak pasi tha “Po”. Toraze, 48 vjeç, pësoi një mpiksje gjaku menjëherë pasi çifti bëri betimin në kishë. Festa u kthye në një skenë kaotike teksa të sapomartuarit dolën jashtë për të bërë foto.

Nuse dhe e ve në vetëm 10 minuta, dhëndri vdes pasi tha Po

“Zemra e tij ndaloi në orën 4:35, vetëm një orë pasi kishte filluar ceremonia. Ndodhi brenda pak sekondash”, tha shoku i Johnnie Mae Jewel Robertson.

"Nusja u martua dhe mbeti e ve në një hark kohor prej 10 minutash", tha Robertson.