2 Gusht 2019, 13:36

Bride for Home: Afrona learns to cook and that's what she did to Bleros for lunch

Nuse për shtëpi: Afrona mëson të gatuajë dhe ja ç'i bëri Bleros për drekë

XING

Nuse për shtëpi: Afrona mëson të gatuajë dhe ja

Afrona dhe Blero kanë dëshmuar se janë gati të kalojnë jetën me njëri-tjetrin dhe vendosën të martohen së shpejti. Me organizimin e dasmës po merret vetë Afrona. Kjo e fundit, duket të ketë filluar dhe parapërgatitjet se si të jetë një nuse e plotësuar që di dhe të gatuajë.

Nuse për shtëpi: Afrona mëson të gatuajë dhe ja

Me afrimin e dasmës, Afrona po mëson dhe si të përgatisë ushqime nga më të ndryshmet duke filluar nga ato tradicionale. Ajo ka ndarë në InstaStoryn e saj një foto ku shfaqet duke gatuar me një buzëqeshje të lehtë në fytyrë.

Nuse për shtëpi: Afrona mëson të gatuajë dhe ja

“U mësova me bo fli”shkruan Afrona duke treguar kështu se ajo di të jetë një femër e përgjegjshme dhe e kujdesshme njëkohësisht.

Nuse për shtëpi: Afrona mëson të gatuajë dhe ja

Nuse për shtëpi: Afrona mëson të gatuajë dhe ja

Nuse për shtëpi: Afrona mëson të gatuajë dhe ja

Nuse për shtëpi: Afrona mëson të gatuajë dhe ja

Nuse për shtëpi: Afrona mëson të gatuajë dhe ja

Nuse për shtëpi: Afrona mëson të gatuajë dhe ja

Nuse për shtëpi: Afrona mëson të gatuajë dhe ja