7 Gusht 2019, 20:09

Bringing the whole family together, Disney makes the surprise with "Home Alone"

E mblidhte gjithë familjen bashkë, Disney bën të papriturën me filmin “I vetëm në shtëpi”

XING

E mblidhte gjithë familjen bashkë, Disney bën të

Për pothuajse 30 vite me rradhë një ndër filmat më të pëlqyer të “Disney” është “I vetëm në shtëpi” (Home Alone). Filmi është një komedi që ka në qendër një djalë të vogël të quajtur Kevin i cili harrohet në shtëpi nga familjarët dhe kalon një sërë sfidash.

E mblidhte gjithë familjen bashkë, Disney bën të

Drejtuesi i “Disney”, Bob Iger gjatë një takimi bëri të ditur se në kuadër të  ribërjes së cdo projekti nga vitet 90’ edhe komedia “I vetëm në shtëpi” do të ribëhet. Bob Iger ka njoftuar se filmi do të ripunohet në mënyrë që t’i përshtatet brezit të ri. Nuk dihet ende se ç’ndryshime do të bëhen në film, se në çfarë date do të realizohet filmi apo se kush do t’i luajë personazhet.

E mblidhte gjithë familjen bashkë, Disney bën të

Ky lajm i ka mërzitur të gjithë fansat e Disneyt të cilët nuk munden të kuptojnë përse magjia e filmit duhet prishur thjesht për t’u përshtatur me kohën. Ato kujtojnë filmat e tillë si “E bukura dhe bisha”, “Mbreti Luan” e shumë të tjerë që ranë pre e ndryshimit dhe nuk u pëlqyen. Fansat shprehen se Disney fare mirë mund të krijojë një film të ri, me një ngjarje krejtësisht të re dhe nuk ka përse të ndërhyjë në historitë e vjetra të cilat pëlqehen shumë nga ata siç është dhe filmi “I vetëm në shtëpi”.

E mblidhte gjithë familjen bashkë, Disney bën të

Kujtojmë se filmi në fjalë është filmi më i dashur i Krishtlindjeve për të gjithë, për të vegjël e të mëdhenj, që e mbledh të gjithë familjen së bashku duke mbajtur barkun me lot nga të qeshurat.

E mblidhte gjithë familjen bashkë, Disney bën të

E mblidhte gjithë familjen bashkë, Disney bën të

E mblidhte gjithë familjen bashkë, Disney bën të

E mblidhte gjithë familjen bashkë, Disney bën të

E mblidhte gjithë familjen bashkë, Disney bën të

E mblidhte gjithë familjen bashkë, Disney bën të

E mblidhte gjithë familjen bashkë, Disney bën të