17 Gusht 2019, 09:34

Buys high-priced heels, fans turn to the famous singer: People are hungry

Blen taka me çmim marramendës, fansat i kthehen këngëtares: Njerëzit janë të uritur

XING

Blen taka me çmim marramendës, fansat i kthehen

Ka qenë e komentuar gjatë gjithë karrierës së saj dhe shpeshherë ka qenë pjesë e skandaleve. Edhe pse prej kohësh Britney Spears kishte rënë në qetësi, së fundmi ajo ka shkaktuar shumë kritika me postimin e fundit në Instagram. 

Blen taka me çmim marramendës, fansat i kthehen

Këngëtarja postoi një foto të takave të saj Louboutin duke treguar se ato kanë kushtuar 6000 dollarë, por ajo nuk i ka veshur kurrë.

Blen taka me çmim marramendës, fansat i kthehen

"Katër vjet më parë bleva këpucët e mia të para Christian Louboutin që ishin 6.000 dollarë. P.S. Unë kurrë nuk i kam veshur ato", shkruan Britney.

Blen taka me çmim marramendës, fansat i kthehen

Mirëpo fansat e kanë kritikuar menjëherë këngëtaren duke i komentuar se njerëzit janë pa ushqim ndërsa ajo bën blerje të shtrenjta.

Blen taka me çmim marramendës, fansat i kthehen

"Mi dërgoni mua, në mënyrë që t’i shes dhe t’i paguaj vaktet e një viti të tërë për të gjithë njerëzit që janë të uritur në qytetin tim", shkruan një fans.

Blen taka me çmim marramendës, fansat i kthehen

"Po reklamoni mendjelehtësinë tuaj. Ndërkohë, kemi njerëz që nuk mund të përballojnë ushqimin e tyre të rradhës. Në vend që të shpenzoni ato para për marrëzi, dhuroni", shkruan një tjetër teksa komente të tilla janë të shumta në postimin e këngëtares.

Blen taka me çmim marramendës, fansat i kthehen

Blen taka me çmim marramendës, fansat i kthehen

Blen taka me çmim marramendës, fansat i kthehen

Blen taka me çmim marramendës, fansat i kthehen

Blen taka me çmim marramendës, fansat i kthehen

Blen taka me çmim marramendës, fansat i kthehen