28 Maj 2019, 15:15

Can not Reach: Enca thumbon open colleagues in music

'Falënderoni Zotin për mua', Enca lë mënjanë modestinë

XING

'Falënderoni Zotin për mua', Enca lë mënjanë

Këngëtarja e njohur Enca Haxhia lançoi vetëm disa ditë më parë videoklipin e saj të fundit në bashkëpunim me Muharrem Ahmetin, të titulluar "Hajde".

'Falënderoni Zotin për mua', Enca lë mënjanë

Teksa shijon suksesin e kësaj kënge dhe hiteve të mëparshme gjatë këtij viti, Enca ka bërë një deklaratë publike në Instastory, ku duke lënë mënjanë modestinë, është shprehur se është e vetmja artiste që ka sjellë këtë vit këngë të të gjitha rrymave.

'Falënderoni Zotin për mua', Enca lë mënjanë

"Duke e lënë modestinë mënjanë... Sinqerisht falënderoni Zotin për mua, ose kjo industri do të ishte shumë e mërzitshme. 

Kam bërë pop, regeton, rep, house, baladë, tallava, të gjitha në 1 vit. Më thoni një emër tjetër artisti, po pres."- shkruan Enca në postimin e saj.

'Falënderoni Zotin për mua', Enca lë mënjanë

'Falënderoni Zotin për mua', Enca lë mënjanë

'Falënderoni Zotin për mua', Enca lë mënjanë

'Falënderoni Zotin për mua', Enca lë mënjanë

'Falënderoni Zotin për mua', Enca lë mënjanë

'Falënderoni Zotin për mua', Enca lë mënjanë

'Falënderoni Zotin për mua', Enca lë mënjanë