21 Gusht 2018, 11:34

Captain with another woman, Tolgahan closed her mouth with a style of paparazzi

Kapet me një femër tjetër, Tolgahan u mbyll gojën me stil paparacëve

XING

Kapet me një femër tjetër, Tolgahan u mbyll gojën me stil

Almeda Abazi dhe Tolgahan Sayisman janë një prej çifteve më të komentuar të showbizit shqiptar dhe padyshim ndër më të dashurit në showbizin turk. 

Kapet me një femër tjetër, Tolgahan u mbyll gojën me stil

Së fundmi, aktori është kapur nga paparacët në shoqërinë e një femre bjonde, mirëpo ka ditur si të shmanget menjëherë nga situata.

Kapet me një femër tjetër, Tolgahan u mbyll gojën me stil

Ai ka thërritur Almedën pranë vetes, duke i mbyllur kështu gojën të gjithëve.

"Almeda, eja shpejt! Nëse nuk kam pranë dashurinë, ata mund të më kapin dhe të më keqkuptojnë”,– tha ai.

Kapet me një femër tjetër, Tolgahan u mbyll gojën me stil