5 Gusht 2019, 12:13

Casey left and left, Stress has two words to say after the split

Keisi e la dhe iku, Stresi ka dy fjalë për t’i thënë pas ndarjes

XING

Keisi e la dhe iku, Stresi ka dy fjalë për t’i thënë

Marrëdhënia e reperit Stresi me partneren Keisi ka qenë shumë e komentuar kohët e fundit në media pasi dyshja është ndarë. Ata nuk e ndjekin më njëri- tjetrin në Instagram dhe madje thuhet se dasma që do të zhvillonin është anuluar.

Keisi e la dhe iku, Stresi ka dy fjalë për t’i thënë

Vetëm pak ditë më parë Keisi u largua nga Shqipëria për në Kanada dhe Stresi nuk e shoqëroi për në aeroport duke lënë kështu të kuptohej se kriza mes tyre ende nuk ishte zgjidhur.

Keisi e la dhe iku, Stresi ka dy fjalë për t’i thënë

Mirëpo, ndonëse asnjëri prej tyre nuk ka folur publikisht mbi ndarjen në postime të ndryshme ata i dedikojnë disa fjalë njëri-tjetrit. Këtë gjë ka bërë pak minuta më parë Stresi, i cili ka publikuar një foto dhe pranë saj ka shkruar: “Buzëqesh që mos ta marrin vesh.”, duke treguar kështu që pavarësisht se duket mirë nga jashtë, përbrenda është i prekur dhe kjo për shkak të Keisit.  

Keisi e la dhe iku, Stresi ka dy fjalë për t’i thënë

Keisi e la dhe iku, Stresi ka dy fjalë për t’i thënë

Keisi e la dhe iku, Stresi ka dy fjalë për t’i thënë

Keisi e la dhe iku, Stresi ka dy fjalë për t’i thënë

Keisi e la dhe iku, Stresi ka dy fjalë për t’i thënë

Keisi e la dhe iku, Stresi ka dy fjalë për t’i thënë

Keisi e la dhe iku, Stresi ka dy fjalë për t’i thënë

Keisi e la dhe iku, Stresi ka dy fjalë për t’i thënë

Keisi e la dhe iku, Stresi ka dy fjalë për t’i thënë