2 Maj 2019, 09:23

Celebrate his birthday, staff surprises the Albanian moderator during live broadcasting

Feston ditëlindjen, stafi surprizon moderatorin shqiptar gjatë transmetimit live

XING

Feston ditëlindjen, stafi surprizon moderatorin shqiptar gjatë

Ditën e djeshme gazetari dhe moderatori i njohur Blendi Salaj ka festuar ditëlindjen. Ai ka mbushur40 vjeç dhe gjatë transmetimit të emisionit të tij në ‘A2 News’, stafi i emisionit së bashku me moderatoren Aulona Minga i bënë një surprizë Blendit gjatë transmetimit live.

Feston ditëlindjen, stafi surprizon moderatorin shqiptar gjatë

Teksa ata po flisnin për lajmet më të fundit në vend në ekranin e studios është shfaqur një format gazete mbi të cilën shkruhej: “Edhe 100 Blendi, nga Stafi “Dita Jonë”.

Feston ditëlindjen, stafi surprizon moderatorin shqiptar gjatë

Kjo surprizë ishte e papritur për gazetarin i cili është habitur pa masë, ndërkohë që më pas ka falenderuar gjithë stafin duke thënë që është shumë i lumtur që këtë 40 vjetor e feston me ta.

Feston ditëlindjen, stafi surprizon moderatorin shqiptar gjatë

Feston ditëlindjen, stafi surprizon moderatorin shqiptar gjatë

Feston ditëlindjen, stafi surprizon moderatorin shqiptar gjatë

Feston ditëlindjen, stafi surprizon moderatorin shqiptar gjatë

Feston ditëlindjen, stafi surprizon moderatorin shqiptar gjatë

Feston ditëlindjen, stafi surprizon moderatorin shqiptar gjatë