3 Qershor 2023, 18:43

Celebrating his birthday, Beniada reveals his age with the most epic video

Feston ditëlindjen, Beniada zbulon moshën me videon më epike

XING

Feston ditëlindjen, Beniada zbulon moshën me videon më epike

Sot është një ditë e veçantë për Beniada Nishanin. Kjo pasi modelja feston ditëlindjen dhe a jeni kurioz ta dini sa vjeç mbush?

Feston ditëlindjen, Beniada zbulon moshën me videon më epike

Këtë e ka treguar vetë ajo me anë të një videoje epike në rrjete sociale. Beniada është 32 por ndihet si 23.

Feston ditëlindjen, Beniada zbulon moshën me videon më epike

Modelja ndryshon qirinjtë e tortës nga mosha e vërtetë në 23.

Feston ditëlindjen, Beniada zbulon moshën me videon më epike

Feston ditëlindjen, Beniada zbulon moshën me videon më epike