18 Qershor 2023, 20:12

Ceremonia në Kishë: Arbana dhe Eduarti marrin urim special nga vetë Papa Françesku

Ceremonia në Kishë: Arbana dhe Eduarti marrin urim special nga vetë Papa Françesku

XING

Ceremonia në Kishë: Arbana dhe Eduarti marrin urim special nga

Arbana dhe Eduarti kurorëzuan dashurinë në martesë këtë të shtunë. Ceremonia u mbajt në Abazzio di San Galgano. Një moment që do të mbetet përgjithmonë në kujtimet e kësaj dite ishte një urim nga vetë Papa Françesku për çiftin. Bekime që vijnë veç njëherë në jetë.

Ceremonia në Kishë: Arbana dhe Eduarti marrin urim special nga

Arbana ndryshoi dy fustante të shtunën. Një për ceremoninë në kishë dhe tjetrin për dasmën në mbrëmje. Eduarti gjithashtu dukej tejet elegant në petkun e dy kostumeve, të bardhin në kishë, të ziun në festën e mbrëmjes.

Burimi: Revista Who