18 Qershor 2023, 13:39

Changes in 'Dancing With the Stars', this time we will have two presenters: Here's who will replace Eno Popi

Ndryshime në 'Dancing With the Stars', këtë herë do kemi dy prezantuese: Ja kush do e zëvendësojë Eno Popin

XING

Ndryshime në 'Dancing With the Stars', këtë herë

Sezoni i ri i "Dancing With the Stars" do të vijë me ndryshime. Moderatorja Bora Zemani do vazhdojë të jetë moderatorja e spektaklit, por Eno Popin nuk do ta shohim më si prezantues në "Gold Room". 

Sipas "Kryefjala.com" në vend të tij do të shikojmë Megi Pojanin. Ajo do të menaxhojë pjesën në "Gold Room" duke suportuar dhe komunikuar me konkurrentët.

Nuk dihet ende arsyeja e këtij ndryshimi.

Ndryshime në 'Dancing With the Stars', këtë herë