12 Janar 2022, 12:42

'Come out with a sword in front of you', Iliri tells Sabian about Monica

'Të del me shpatë para', Iliri i tregon Sabianit për Monikën

XING

'Të del me shpatë para', Iliri i tregon Sabianit për

Mbrëmjen e djeshme Monika dhe Iliri debatuan me njëri-tjetrin. Monika u shpreh e ofenduar nga disa batuta të balerinit, të cilat ky i fundit tha se nuk i kishte për të.(Lexo këtu)

'Të del me shpatë para', Iliri i tregon Sabianit për

Së fundmi, gjatë një bisede me Sabianin në suitën luksoze të shtëpisë, Iliri është shprehur se Monika luan me strategji në “Big Brother VIP”.

'Të del me shpatë para', Iliri i tregon Sabianit për

“Monika kur ndizet Prime që flet me Arbanën dhe që jemi live, ndryshon komplet tonalitet zëri. Fiket Prime dhe del në reklamë gjëja, Monika ul tonin e zërit dhe fillon anashkalimin e teorive ama hapet gjëra, të del me shpatë përpara. Është strategjia e saj, përdor çfarë të ketë përpara”, ka thënë ai.

“I kemi ndenjur shumë afër vëlla, i kemi ndjenjur shumë afër”, i është përgjigjur Sabiani.

'Të del me shpatë para', Iliri i tregon Sabianit për

'Të del me shpatë para', Iliri i tregon Sabianit për

'Të del me shpatë para', Iliri i tregon Sabianit për

'Të del me shpatë para', Iliri i tregon Sabianit për

'Të del me shpatë para', Iliri i tregon Sabianit për