17 Gusht 2019, 16:10

Coming to the Albanian screen is the series that made its name in Turkey, here you will see

Vjen në ekranin shqiptar seriali që bëri namin në Turqi, ja ku do e shihni

XING

Vjen në ekranin shqiptar seriali që bëri namin në Turqi, ja

Televizioni Vizion Plus ka bërë të ditur blerjen e serialit turk "Sen Anlat Karadeniz", një serial shumë i ndjekur në Turqi e që ka shkaktuar shumë reagime për shkak të skenave. Seriali në Vizion plus do mbajë titullin "Dashuri në detin e zi".

Vjen në ekranin shqiptar seriali që bëri namin në Turqi, ja

Ky serial flet për një vajzë me emrin Nefes që dhu.nohet nga bashkëshorti, një njeri i fuqishëm dhe biznesmen. Një ditë Nefes vendos të largohet nga shtëpia duke u fshehur në bagazhin e makinës së një të panjohuri, së bashku me djalin e saj.

Vjen në ekranin shqiptar seriali që bëri namin në Turqi, ja

Kur mëson historinë e saj të dhimbshme, i panjohuri me emrin Tahir i del në mbrojtje Nefesit dhe e strehon në shtëpinë e tij në një rajon të Detit të Zi. Bashkëshorti i saj arrin ta gjejë dhe kërkon të rimarrë Nefesin. Kështu lind një luftë e ashpër mes tij dhe Tahirit. Ndiqni videon e mëposhtme për më shumë.

Vjen në ekranin shqiptar seriali që bëri namin në Turqi, ja

Seriali pritet të fillojë në shtator në ekranin e Vizion plus./Xing.al

 

Vjen në ekranin shqiptar seriali që bëri namin në Turqi, ja

Vjen në ekranin shqiptar seriali që bëri namin në Turqi, ja

Vjen në ekranin shqiptar seriali që bëri namin në Turqi, ja

Vjen në ekranin shqiptar seriali që bëri namin në Turqi, ja

Vjen në ekranin shqiptar seriali që bëri namin në Turqi, ja