3 Gusht 2018, 12:46

Comrade / Monster Mother throws 4-year-old daughter out of the bridge

Shokuese/ Nëna monstër hedh të bijën 4-vjeçare nga ura

XING

Shokuese/ Nëna monstër hedh të bijën 4-vjeçare nga

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur së fundmi, ku një nënë 26-vjeçare ka vrarë vajzën e saj 4-vjeçare. Siç raportojnë mediat e reja Shakayla Denson  është arrestuar nga policia pasi ka hedhur me vetëdije të bijën nga ura.

Shokuese/ Nëna monstër hedh të bijën 4-vjeçare nga

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në Florida lumin Hillsborough rreth orës 16:30, ku policia ka gjetur trupin  pajetë të vajzës 4-vjeçare e cila quhet Je’Hyrah Daniels.

Shokuese/ Nëna monstër hedh të bijën 4-vjeçare nga

Siç kanë rrëfyer dëshmitarët 26-vjeçarja ka shkuar me të bijën në urë dhe e ka hedhur atë qëllimisht. ‘Daily Mail’ raporton se pak para ngjarjes tragjike, ajo kishte vjedhur një makinë dhe ishte drejtuar për te ura, ku dhe bëri krimin makabre.

Shokuese/ Nëna monstër hedh të bijën 4-vjeçare nga