18 Janar 2022, 22:47

Crazy scenes of jealousy, Beatrix admits it was real when she said…

Skenat e çmendura të xhelozisë, Beatrix pranon se ishte reale kur tha…

XING

Skenat e çmendura të xhelozisë, Beatrix pranon se ishte reale

“Vëllai i Madh” i dha Beatrix Ramosaj një mision, për të krijuar një skenë dramatike në shtëpi. Këngëtarja zgjodhi të shprehte përmes këtij misioni pakënaqësitë e saj ndaj Donaldit dhe Egoznës, teksa këta të fundit kaluan kohë bashkë.

Skenat e çmendura të xhelozisë, Beatrix pranon se ishte reale

Misionin Beatrix e realizoi me sukses, pasi askush nuk e kuptoi që ishte lojë, por megjithatë ajo pranon se kishte realitet brenda skenave të saj të xhelozisë ndaj Egzonës.

Skenat e çmendura të xhelozisë, Beatrix pranon se ishte reale

“Pak po ishte reale, por u bë pastaj shumë e rëndë”, rrëfeu Beatrix në spektaklin e sotëm.

Skenat e çmendura të xhelozisë, Beatrix pranon se ishte reale

Egzona, që e përjetoi shumë keq këtë situatë, pranoi faljen nga artistja, pasi u zbulua se ishte lojë, por gjithsesi tha se fakti që Beatrix zgjodhi këtë mision e bën të ndihet keq.

Skenat e çmendura të xhelozisë, Beatrix pranon se ishte reale

Skenat e çmendura të xhelozisë, Beatrix pranon se ishte reale

Skenat e çmendura të xhelozisë, Beatrix pranon se ishte reale

Skenat e çmendura të xhelozisë, Beatrix pranon se ishte reale