19 Janar 2022, 19:07

'Curse me, humiliate me in front of others', Gilberta of 'Perputhen' surprises with the story about the former

‘Më shau, më uli para të tjerëve’, Gilberta e 'Përputhen' habit me rrëfimin për ish-in

XING

‘Më shau, më uli para të tjerëve’, Gilberta e

Ish-konkurrentja e “Përputhen”, Gilberta Simoni ishte së fundmi e ftuar në emisionin “ABC e Pasdites”, ku tregoi se ka pasur një lidhje toksike.

‘Më shau, më uli para të tjerëve’, Gilberta e

Ajo tha se partneri e ulte para të tjerëve, ndërsa pas ndarjes e ka sharë. “Unë mendova se lidhja ime do të kishte shpëtim, duke folur e biseduar si dy të rritur që e simpatizonin njëri- tjetrin. Nëse do isha toksike unë do ta kisha pranuar dhe jam shumë e sinqertë dhe nuk mbaj rezerva. Ajo ishte lidhje toksike, për shkak se jam rritur si vajzë e mirë, të bindem e tjera tjera, unë e tolerova në maksimum, më vinte dhe shumë rëndë nga publiku me thënë drejtën por duhet të ishte mbyllur më përpara. Ai më ulte para të tjerëve, më shau edhe pas ndarjes”, u shpreh Gilberta.

‘Më shau, më uli para të tjerëve’, Gilberta e

Ish-konkurrentja shtoi se në rrethana të tjera do e kishte mbyllur që në javën e parë këtë marrëdhënie. 

‘Më shau, më uli para të tjerëve’, Gilberta e

‘Më shau, më uli para të tjerëve’, Gilberta e

‘Më shau, më uli para të tjerëve’, Gilberta e

‘Më shau, më uli para të tjerëve’, Gilberta e