6 Prill 2022, 10:46

Dafina Zeqiri shows what the contraceptive pills affected

Dafina Zeqiri tregon se çfarë i ndikuan pilulat kundër shtatzënisë

XING

Dafina Zeqiri tregon se çfarë i ndikuan pilulat kundër

Dafina Zeqiri së fundmi është komentuar për shtim në peshë dhe vetë artistja ka treguar se ka ndikuar përdorimi i pilulave të shtatzënisë.

Dafina Zeqiri tregon se çfarë i ndikuan pilulat kundër

“Kam shtuar peshë nga pilulat kundër shtatzënisë… ja… e thashë”, shkroi në Twitter Dafi duke iu përgjigjur kështu komentuesve në rrjete sociale.

Dafina Zeqiri tregon se çfarë i ndikuan pilulat kundër

Këngëtarja prej vitesh po shijon lidhjen e dashurisë me DJ Geek.

Dafina Zeqiri tregon se çfarë i ndikuan pilulat kundër

Të dy janë fokusuar tek karriera dhe mesa duket nuk kanë plane për tu bërë prindër aktualisht. 

Dafina Zeqiri tregon se çfarë i ndikuan pilulat kundër

Dafina Zeqiri tregon se çfarë i ndikuan pilulat kundër

Dafina Zeqiri tregon se çfarë i ndikuan pilulat kundër

Dafina Zeqiri tregon se çfarë i ndikuan pilulat kundër

Dafina Zeqiri tregon se çfarë i ndikuan pilulat kundër

Dafina Zeqiri tregon se çfarë i ndikuan pilulat kundër