27 Gusht 2018, 12:14

Debar / Kills the couple and the 13-year-old girl in the backyard for banal reason

Dibër/ Vret çiftin dhe vajzën 13-vjeçare në oborrin e shtëpisë për arsyen banale

XING

Dibër/ Vret çiftin dhe vajzën 13-vjeçare në oborrin

Mëngjesin e sotëm një familje ka mbetur e vrarë në Dibër, pas një konflikti që ka ndodhur mes dy shtëpive për shkak të një arsyeje banale.

Amid Pocesta, bashkëshortja e tij Nazmie Pocesta dhe e bija 13-vjeçare Anila Pocesta janë vrarë në oborrin e shtëpisë së tyre. Autori i dyshuar për krimin është Rasim Findo, i cili sipas 'Iconstyle' ka hyrë në dhomën e fjetjes së familjarëve dhe ka kryer vrasjen.

"Arsyeja pse ka ardhur deri tek vrasja ka qenë disa hekra që e ndajnë shtëpinë, gilindera që i themi ne. Pra personi i dyshuar ka vrarë vëllain e gruas me familje."- është shprehur burimi.