20 Maj 2018, 15:50

Deputies like Barbie: Dressed in pink from head to toe

Deputetet si Barbie: Të veshura me rozë nga koka te këmbët

XING

Deputetet si Barbie: Të veshura me rozë nga koka te këmbët

Jemi mësuar që tek veshjet e deputeteve të mbizotërojnë ngjyrat e errëta mirëpo me ardhjen e pranverës, të enjten e kësaj jave, disa prej tyre i kanë mahnitur të gjithë duke shkuar në seancë plenare të veshura me rozë.

Deputetet si Barbie: Të veshura me rozë nga koka te këmbët

"Panorama plus" ka fotografuar Reme Lala e PDIU-së, Klajda Gjosha dhe Floida Kërpaçi të LSI-së, të veshura me rozë sikur ta kishin bërë me fjalë.

Deputetet si Barbie: Të veshura me rozë nga koka te këmbët

Floida dhe Klajda kishin zgjedhur të visheshin me kostum rozë ndërsa Reme me pantallona rozë e bluzë të dizenjuar me lule.

Deputetet si Barbie: Të veshura me rozë nga koka te këmbët

Deputetet si Barbie: Të veshura me rozë nga koka te këmbët

Deputetet si Barbie: Të veshura me rozë nga koka te këmbët

Deputetet si Barbie: Të veshura me rozë nga koka te këmbët

Deputetet si Barbie: Të veshura me rozë nga koka te këmbët