20 Maj 2018, 19:03

Detach Trivial: That is why a chair was empty at Prince Harry's wedding

Detaji i trishtë: Ja pse një karrige ishte bosh në dasmën e Princit Harry

XING

Detaji i trishtë: Ja pse një karrige ishte bosh në dasmën e

Miliona njerëz nga e gjithë bota ndoqën dje ceremoninë e martesës së Princit Harry dhe Meghan Markle, tani dukeshë e Sussex. U komentua shumë e gjithë ceremonia, fustani e pamja e Meghan.

Detaji i trishtë: Ja pse një karrige ishte bosh në dasmën e

Por një detaj që ra shumë në sy ishte karrigia bosh në krah të William.

Detaji i trishtë: Ja pse një karrige ishte bosh në dasmën e

Thuhet se karrigia ishte lënë bosh për të respektuar Princeshë Dianën e cila vdiq kur Princ Harry ishte 12 vjeç.

Detaji i trishtë: Ja pse një karrige ishte bosh në dasmën e

Por çifti ishin kujdesur edhe për shumë detaje të tjera, si lulet e preferuara të Dianës apo muzika e saj e preferuar.

Detaji i trishtë: Ja pse një karrige ishte bosh në dasmën e

Detaji i trishtë: Ja pse një karrige ishte bosh në dasmën e

Detaji i trishtë: Ja pse një karrige ishte bosh në dasmën e

Detaji i trishtë: Ja pse një karrige ishte bosh në dasmën e

Detaji i trishtë: Ja pse një karrige ishte bosh në dasmën e

Detaji i trishtë: Ja pse një karrige ishte bosh në dasmën e

Detaji i trishtë: Ja pse një karrige ishte bosh në dasmën e