4 Janar 2022, 22:30

'Did you enter there just for Donald?', Trixa does not tolerate Balina's words: You better leave ...

'Vetëm për Donaldin ke hyrë aty?', Trixa nuk duron më pas fjalëve të Balinës: Më mirë iki...

XING

'Vetëm për Donaldin ke hyrë aty?', Trixa nuk duron

Lidhja e Donaldit dhe Trixës ka pasur luhatje kohët e fundit. Beatrix u shpreh gjatë spektaklit se është një person shumë emocional dhe se analizon çdo gjë në kokën e saj, e ndikuar edhe nga qëndrimi mbyllur.

'Vetëm për Donaldin ke hyrë aty?', Trixa nuk duron

“Që në fillim ka qenë e vështirë për mua, eksperiencë e bukur por e vështirë dhe ndonjëherë kur përjeton shumë gjëra njëkohësisht edhe unë mund të jem ngarkuar me shumë situata dhe padashje nuk e kam menduar gjendjen e Donaldit. Nuk është mërzitje e drejtpërdrejtë nga Donaldi, ka qenë edhe personale nga unë edhe koha e qëndrimit në shtëpi. Nuk doja të ndikoja tek ai, unë e kam në natyrë që e ekzagjeroj në kokën time”, tha Beatrix.

'Vetëm për Donaldin ke hyrë aty?', Trixa nuk duron

Ndërkohë Balina u shpreh se ka ardhur momenti që edhe Trixa të tregojë pse ka hyrë në "Big Brother", duke e këshilluar të mos i bëjë më presion lidhjes me Donaldin.

'Vetëm për Donaldin ke hyrë aty?', Trixa nuk duron

"Është momenti që Beatrixa të kuptojë qëllimin pse ka hyrë aty brenda se duket sikur s'je e interesuar ndaj lojës, por qëllimi jot është vetëm Donaldi. Dhe po kërkon që Donaldi të bëjë të njëjtën gjë. Me këtë presion që po i vë një marrëdhënieje, rrezikon të humbësh edhe lojën, edhe Donaldin", i tha Balina.

'Vetëm për Donaldin ke hyrë aty?', Trixa nuk duron

"Nëse ju dhe publiku mendoni se loja ime është Donaldi unë më mirë iki", tha Trixa.

'Vetëm për Donaldin ke hyrë aty?', Trixa nuk duron

“Triksa është shumë tip emocional, e vuan, i mendon shumë gjërat”, tha Donaldi.

'Vetëm për Donaldin ke hyrë aty?', Trixa nuk duron