29 Maj 2019, 11:30

Did you notice it? This Albanian actress is Kid's sozi

E kishit vënë re? Kjo aktore shqiptare qenka sozi e Kidës

XING

E kishit vënë re? Kjo aktore shqiptare qenka sozi e Kidës

Kida është padyshim një ndër emrat më të njohur të muzikës shqiptare, e cila së fundmi solli bashkëpunimin me Lyrical Son të titulluar "Deja vu", bashkëpunim që u prit mjaft mirë nga publiku.

E kishit vënë re? Kjo aktore shqiptare qenka sozi e Kidës

Mirëpo, me siguri nuk e kishit vënë re se këngëtarja dhe aktorja e "O sa mirë", Arta Nitaj, kanë ngjashmëri të madhe me njëra-tjetrën dhe me siguri njerëzit mund t'i ngatërrojnë bashkë.

E kishit vënë re? Kjo aktore shqiptare qenka sozi e Kidës

Në fotot e publikuara së fundmi, Arta i ka bërë flokët gërshet njësoj si Kida dhe vihet re ngjashmëria e madhe mes dy vajzave, siç mund ta shihni në fotot e mëposhtme.

E kishit vënë re? Kjo aktore shqiptare qenka sozi e Kidës

E kishit vënë re? Kjo aktore shqiptare qenka sozi e Kidës

E kishit vënë re? Kjo aktore shqiptare qenka sozi e Kidës

E kishit vënë re? Kjo aktore shqiptare qenka sozi e Kidës

E kishit vënë re? Kjo aktore shqiptare qenka sozi e Kidës

E kishit vënë re? Kjo aktore shqiptare qenka sozi e Kidës

E kishit vënë re? Kjo aktore shqiptare qenka sozi e Kidës

E kishit vënë re? Kjo aktore shqiptare qenka sozi e Kidës