22 Janar 2022, 15:23

Dj Sardi becomes a father and gives the boy a name you have never heard before

Dj Sardi bëhet baba dhe i vendos djalit emër që nuk e keni dëgjuar më parë

XING

Dj Sardi bëhet baba dhe i vendos djalit emër që nuk e keni

Dj i njohur shqiptar, Sardi Shehu është bërë baba për herë të parë. Lajmin e ëmbël e dha vetë Sardi përmes një fotoje të publikuar pak më parë në Instagram, ku shfaqet duke mbajtur të birin e porsalindur.

Dj Sardi bëhet baba dhe i vendos djalit emër që nuk e keni

Sardi ka zbuluar edhe emrin e veçantë që ka zgjedhur për djalin.

Dj Sardi bëhet baba dhe i vendos djalit emër që nuk e keni

“E gjithë bota m’u shemb përpara teje. Zais Denzel Shehu. 22.02.2022”, ka shkruar Sardi.

Dj Sardi bëhet baba dhe i vendos djalit emër që nuk e keni

Vetëm një ditë më parë ai postoi foto ku shfaqej duke fotografuar barkun e rrumbullaksur të partneres, të cilën tashmë e ka bërë publike në rrjete sociale dhe nuk ngurron t'i shfaqë dashurinë.

Dj Sardi bëhet baba dhe i vendos djalit emër që nuk e keni

Dj Sardi bëhet baba dhe i vendos djalit emër që nuk e keni

Dj Sardi bëhet baba dhe i vendos djalit emër që nuk e keni

Dj Sardi bëhet baba dhe i vendos djalit emër që nuk e keni

Dj Sardi bëhet baba dhe i vendos djalit emër që nuk e keni

Dj Sardi bëhet baba dhe i vendos djalit emër që nuk e keni