23 Dhjetor 2021, 17:57

Guys take a little example from Albani with what he did for Miriam

Djema merrni pak shembull nga Albani me këtë që bëri për Miriamin

XING

Djema merrni pak shembull nga Albani me këtë që bëri

Albani nuk ngurron t'i bëjë dedikime Miriamit, të shkruajë këngë për të e ta surprizojë dhe dashurinë ia shpreh edhe në ditë të zakonshme si kjo.

Djema merrni pak shembull nga Albani me këtë që bëri

Sot këngëtari ka postuar një foto me Miriamin ku shfaqet duke i dhuruar një puthje teksa e ka mbështjellë me këmbë pranë vetes. 

Djema merrni pak shembull nga Albani me këtë që bëri

"Është e mirë dreqi", shkruan Albani dhe sigurisht komentet e shumta nuk kanë munguar për një ndër çiftet më të dashur nga publiku.

Djema merrni pak shembull nga Albani me këtë që bëri

Albani dhe Miriami janë së bashku prej më shumë se një dekade dhe kanë dy fëmijë, Amelinë dhe Duamin.

Djema merrni pak shembull nga Albani me këtë që bëri

Djema merrni pak shembull nga Albani me këtë që bëri

Djema merrni pak shembull nga Albani me këtë që bëri

Djema merrni pak shembull nga Albani me këtë që bëri

Djema merrni pak shembull nga Albani me këtë që bëri

Djema merrni pak shembull nga Albani me këtë që bëri