17 Janar 2022, 22:24

'Do not touch me, do not kiss me', Arjola and Iliri imitate the Angel behaves with Dagz

'Mos më prek, mos më puth', Arjola dhe Iliri imitojnë Einxhelin si sillet me Dagz

XING

'Mos më prek, mos më puth', Arjola dhe Iliri imitojnë

Disa nga banorët e “Big Brother VIP” kanë komentuar marrëdhënien e Einxhel Shkirës me Dj Dagz brenda shtëpisë. Monika ka imituar momentet kur, sipas saj, moderatorja nuk do që Dagz ta puthë se ka vendosur produktet e kujdesit të lëkurës.

'Mos më prek, mos më puth', Arjola dhe Iliri imitojnë

Aktorja u tregoi banorëve një rrëfim që Einxhel i kishte bërë një natë më parë: “Donte të vinte të më puthte, tha, unë isha me krem. Të nesërmen, tha, sa filloi të më puthte, unë kisha lyer fytyrën me ton. I thashë fillove prapë me këto”.

'Mos më prek, mos më puth', Arjola dhe Iliri imitojnë

Arjoli përmendi fjalë të tjerë të Einxhel: “Mos më puthni kur i kam flokët e rregulluara dhe kur jam me make up”.

'Mos më prek, mos më puth', Arjola dhe Iliri imitojnë

Më tej, Arjola imiton dhe mënyrën si i flet Einxhel Dagzit, duke shkaktuar të qeshura te banorët e tjera. Ndërsa Iliri, ngrihet në këmbë për të imituar Dagz. Sipas tij, Dagz është shumë i përfshirë, ndërsa moderatorja nga ana tjetër tregohet shumë e ftohtë.

'Mos më prek, mos më puth', Arjola dhe Iliri imitojnë

Beniada thotë se “ndoshta Einxhel nuk do të përfshihet shumë”, ndërkohë që Monika shprehet se “po re në dashuri, nuk i mendon të tjerat”.

'Mos më prek, mos më puth', Arjola dhe Iliri imitojnë

'Mos më prek, mos më puth', Arjola dhe Iliri imitojnë

'Mos më prek, mos më puth', Arjola dhe Iliri imitojnë

'Mos më prek, mos më puth', Arjola dhe Iliri imitojnë